Biografija: Goran Rotim

rotim

Iskusni novinar, voditelj i urednik Hrvatske Radio Televizije, Goran Rotim, na ovogodišnjem simpoziju preuzet će ulogu moderatora druge panel rasprave pod nazivom „Kvaliteta fakultetskog obrazovanja: komunikologija, novinarstvo i odnosi s javnošću” u kojem sudjeluju Jelena Jurišić, Kristijan Sedak, Ivan Pakozdi i Tena Perišin.

Goran Rotim diplomirao je 1996. sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Još kao student radi novinarske poslove kao honorarni suradnik za “Subotičke nov.”, “Večernji list” te “Start”. Za vrijeme studija počinje i njegov dugogodišnji rad u Hrvatskoj Radio Televiziji. Počinje kao ratni reporter, a zatim postaje voditelj i urednik raznih emisija. Obavlja poslove reporterskog rada za Dnevnik, povremeno terenskog, te uređuje i vodi specijalizirane emisije.

Nakon završetka studija radi kao urednik redakcije za Vanjsku politiku te u  Ministarstvu vanjskih poslova RH kao glasnogovornik ministarstva. 2004. godine postaje zamjenik gl. urednika Internetskog protokola HTV-a, a 2007. postaje generalni tajnik Atlantik grupe.

3. svibnja, na simpoziju „Komunikologija u praksi”, uz ostale kandidate panel rasprave, otkrit će nam koliko mu je fakultetsko obrazovanje bilo potrebno i možda odlučujuće tijekom njegove karijere.

Panel rasprava počinje u 15.00 u dvorani Zagreb na kampusu Borongaj. Za raspored predavanja te ostale informacije o simpoziju pratite našu službenu Facebook stranicu i stranicu događaja.

Komentiraj